Благодаря на ИТН и ДПС, че се ангажираха с правителство,

...
 
Благодаря на ИТН и ДПС, че се ангажираха с правителство,
Коментари Харесай

Борисов: Пет ангели да слязат от небето и от 116 да станат 121 депутати

 

„ Благодаря на Има Такъв Народ и Движение за права и свободи, че се ангажираха с държавно управление, само че не непременно. Искам да благодаря на Мария пред вас. Вместо да отиде на Г-7, тя пристигна в България. Подаде си оставката и застана до нас. Изигра голяма роля в идващите ни дейности “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг пред медиите.

„ Пет ангели да слязат от небето, от 116 да станат до 121 – аз мога от в този момент да ви напиша заглавията: „ Купиха “, „ Продадоха се “, „ Уйдурма “, „ политическо инженерство по лаборатории “. Нещо, което ние сме отрекли като морал и сме го приели като морал за обединението ни: бистрота, чистото, гласност. Не можеше да заченем такова държавно управление, на което да му се постави грях. Тя отиде на договарянията с ПП-ДБ със 116 депутата, аз отивах с 69, а те имат 64. Човекът със 116 депутата в Народното събрание е Мария Габриел. „, добави той.

„ Ако аз и Кирил загубим, не е съдбовно. Ще загуби страната. Може да сме доста разнообразни, да не се понасяме, само че единствено това е шансът да вървим по верния курс и да използваме големите благоприятни условия в Европа. Зад нас сега има голяма поддръжка. Нека да ми приказват, че ГЕРБ е слаб, че съм се навел – каквото желаят. С Политическа партия и Демократична България нямаме нито една тематика, по която да се разминаваме “, акцентира той.

 

Етикети: Борисовправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР